tag:blogger.com,1999:blog-2115987278571912027.post6165540305847664503..comments2024-03-10T13:46:38.957+01:00Comments on Wat ik gegeten heb: Rabarberclafoutis oftewel FlaugnardeJanniehttp://www.blogger.com/profile/03908576664240352760noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2115987278571912027.post-10521073367122519512022-08-02T07:46:55.979+02:002022-08-02T07:46:55.979+02:00Het beslag bevat 100 gr suiker !!!Het beslag bevat 100 gr suiker !!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2115987278571912027.post-60610612995812963542022-06-12T11:36:29.770+02:002022-06-12T11:36:29.770+02:00Ik doe zelden suiker bij rabarber, of heel weinig....Ik doe zelden suiker bij rabarber, of heel weinig. Als je die kookt wordt hij vanzelf zoet.Clementinehttps://www.blogger.com/profile/07412582877428206423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2115987278571912027.post-29640255145787721812022-06-04T19:29:58.342+02:002022-06-04T19:29:58.342+02:00500gr rabarber en 25 gr suiker, dat wordt een hele...500gr rabarber en 25 gr suiker, dat wordt een hele zure taart!!!<br />Zelf hou ik niet van te zoet maar deze verhouding lijkt niet te kloppen.Lilyhttps://www.blogger.com/profile/01905494302957630907noreply@blogger.com