Ingrediënten:
1 varkensfilet van ± 700 gram
2 teentjes knoflook
rozemarijn
zout, peper
2 eetlepels balsamico azijn,
Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de varkensfilet om de centimeter een stukje in.
- Stop in de sneetjes plakjes knoflook en rozemarijn.
- Kruid met zout en peper.
- Besprenkel de varkensfilet met 2 eetlepels balsamico azijn en wrijf de varkensfilet in met 2 eetlepels appelstroop.
- Leg de gekruide varkensfilet in een ovenschaal of braadslee en zet het ongeveer 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven.
Ik had hier ook nog 2 eetlepels grenadinesiroop en een scheutje wijn bij gedaan, en met de appelstroop in een steelpannetjes verwarmd. Maar ik denk niet dat dat nodig was. Het was wel lekker.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten