Trancetti di manzo con ripieno saporito |
Ingrediënten voor 6 pers.:
18 dunne plakjes rauwe ossenhaas ca. 360 gr (of rosbief of carpaccio)
18 uitgestoken rondjes geroosterd witbrood van 5 cm diam.
Vulling:
80 gram geraspte parmezaan
35 g kappertjes
2 ansjovisfilets op olie
citroen
scheutje olijfolie
peper
50 g peterselie
Bereiding:
- Doe alle ingrediënten voor de vulling behalve de peterselie in de keukenmachine en pureer het geheel ca 30 seconden. Voeg de peterselie toe en pureer het geheel kort grof.
- Leg de plakjes rundvlees twee bij twee lichtjes overlappend op elkaar.
- Bestrijk de 9 dubbele plakjes met vulling (gaat goed met een siliconen pannenlikker) en rol ze op. Halveer de 9 rolletjes.
- Leg een half rolletje op elk schijfje brood. Serveer de hapjes gegarneerd met een scheutje olie, peper en naar keuze met fijngehakte peterselie.
Uit: La cucina Italiana - ik heb hier ivm de koolhydraten geen brood gebruikt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten