Pagina's

dinsdag 4 maart 2014

Broccoli met pikant krokant broodkruim

Broccoli al pane piccante

Weer een ander smakelijk, makkelijk en voordelig idee uit de Italiaanse keuken om te variëren met broccoli.

Ingrediënten:
400 gr broccoliroosjes
60 gr meergranen- (of koolhydraatarm- voor de lijners) brood
1 knoflookteen
chilipoeder naar smaak
boter
extravergine olijfolie
zout

Bereiding:
  1. Kook de broccoli 6-8 minuten in lichtjes gezouten water.
  2. Maal het brood fijn. Bak het broodkruim in de koekenpan met een klont boter, een gesnipperde knoflookteen en een beetje chilipoeder.
  3. Giet de broccoli af. Breng op smaak met 1 el olie en bestrooi met het broodkruim.
Recept uit La Cucina Italiana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten