De bakker vraagt altijd of ik mijn vast speltbroodje in lange of korte plakken wil hebben gesneden.
De lange kapjes dienden als bodem voor deze tomatentaartjes.
Ingrediƫnten:
kapje stevig speltbrood
vleestomaten, flinterdun in plakken gesneden
pesto
olijfolie
knoflook
zout en peper
basilicum
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200C.
Rooster de kapjes in de broodrooster, besmeer ze dik met pesto, leg daarover dakpansgewijs de plakjes tomaat.
Verdeel er fijngeraspte knoflook, peper en zout over. Besprenkel met olijfolie.
Zet 10 Ć 15 minuten in de hete oven.
Garneer met kleine blaadjes basilicum.
Was best een smakelijk lunchhapje.
Het originele recept is van Rick Sein, dat hij maakt met een ronde bodem van bladerdeeg.
Recept gelezen in de Australische Delicious.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten