Pagina's

zondag 6 november 2016

Toast au chèvre chaud



 
We waren uitgenodigd voor het eten. Onze Franse gastvrouw Marjorie kwam gelijk met ons aangesjeesd; ze had een uur in de file gestaan van haar werk naar huis. Het was l'heure de l'apéro. De drankjes werden ingeschonken en binnen een mum stonden ook deze heerlijke geitenkaas aperitiefjes op tafel. Niet bijzonder, maar wel heel lekker, snel gemaakt en een stuk verzorgder dan dat je een zak borrelnootjes opentrekt.

Ingrediënten:
Zachte geitenkaas (rol of schijfjes)
stokbrood
olijfolie
takje tijm of herbes de provence

Bereiding:
Verhit de oven voor op 180 gr of zet de ovengrill aan.
Leg op elk sneetje stokbrood een plakje geitenkaas (maak het mes nat, zo snijdt de kaas makkelijker)
en een takje tijm of wat Provencaalse kruiden. Besprenkel met een paar druppels olijfolie.
Zet in de oven tot de randjes van het brood bruin kleuren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten