Ingrediënten:
250 g diepvries tuinbonen
12 eieren
50 ml slagroom
3 bosuien, fijngesneden
2 bossen raapstelen, wortels verwijderd
400 g Hollandse witte uit Abcoude of buffelmozzarella, in blokjes van 1 x 1 cm
extra vierge olijfolie
De frittata voor ze de oven ingaat |
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de tuinbonen ± 2 min. in kokend water met zout.
- Klop in een kom de eieren en room los en voeg zout en peper naar smaak toe. Roer de bosui erdoor. Verdeel de raapstelen over een ingevette ovenschaal (of leg er bakpapier in) en verdeel de tuinbonen erover. Schenk het eimengsel erover en verdeel de kaas erover. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak in 25-30 min. goudbruin en gaar.
Recept: Delicious Yolanda van der Jagt
De frittata is gemaakt in een quichevorm van 25 cm met ongeveer 3/4 van de ingrediënten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten