Een heel andere dressing dan we gewend zijn. Niet met olie en azijn maar met piccalilly en yoghurt. het recept is van BBCgoodfood en het valt me op dat je daar piccalilli schrijft en wij piccalilly.
Ingrediƫnten:
- 4 eetlepels piccalilly
- 3 eetlepels natuurlijke yoghurt
- 12 zilveruitjes , gehalveerd
- 130g erwtenscheuten (ik heb cress gebruikt)
- 180 g pulled pork van ham of uit elkaar getrokken (met vork) gekookte ham
- ½ komkommer, gehalveerd en dik gesneden
- 100 g (verse) doperwten
- 40 g oude cheddar, schilfers
- knapperig brood , om te serveren
Bereiding:
- Meng de piccalilly, yoghurt, uien en 4 el water tot een dressing. Kruid en zet apart.
- Doe de erwtenscheuten, ham, komkommer en doperwten door elkaar. Leg op een serveerschaal en besprenkel met de dressing. Verdeel de kaas erover en serveer met knapperig brood
Geen opmerkingen:
Een reactie posten