Pagina's

woensdag 12 augustus 2020

Zalm & Eierwraps met Mosterdmayonaise




Deze kleine smakelijke wraps van Lidl zijn een geweldige manier om met vrienden te eten, leg gewoon alle ingrediënten op een schaal zodat iedereen er zelf een kan samenstellen.



Ingrediënten:
  • 24 plakjes gerookte zalm of warmgerookte zalm in vlokken.
  • 6 hardgekookte eieren, afgekoeld, gepeld en in plakjes gesneden
  • 2 zakjes babyspinazie van 100 g, sla of lange repen komkommer (kaasschaaf)
  • 24 kleine wraps of 12 grote
Voor de mosterdmayonaise:
  • 200 g mayonaise
  • 6 el Dijon-mosterd
  • 1 kleine rode ui, heel fijn gesneden
Bereiding:
  1. Meng de mayonaise en mosterd, verdeel in 2 kleine kommen en roer de ui in een van de kommen.
  2. Verdeel voor het samenstellen een laag uienmayonaise over elke wrap en voeg 1 plakje gerookte zalm, wat gesneden hardgekookt ei en een flinke portie spinazie of een reep komkommer toe aan elk. Vouw dubbel en steek er een prikker in.. De wraps kunnen enkele uren van tevoren worden gemaakt en afgedekt in de koelkast worden bewaard. Snijd voor het serveren.  elke wrap diagonaal in 2 stukken. Serveer met de extra mosterdmayonaise.
  3. Gebruik je grote wraps, snijd ze dan diagonaal in 2 stukken.


BBC Good Food

1 opmerking: