Pagina's

maandag 9 november 2020

Hapjes met Gerookte Eendenborst en Vijgen




Ingrediënten:

  • gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl)
  • verse vijgen
  • stokbrood
  • krenten
  • brie1 
  • rucola
  • balsamicocrème
  • olijfolie


Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in 8 schuine sneetjes. Bestrijk ze met olijfolie. Rooster het brood 5 minuten in de voorverwarmde oven van 180°C of tot ze mooi goudbruin zijn. Snij de brie in 8 gelijke stukken, en de vijgen in kwartjes. Leg op elk sneetje stokbrood een plakje brie, 2 sneetjes eendenborst en een kwartje vijg.
  2. Druppel op elke toast wat balsamicocrème. Kruid met wat peper en strooi er de rucola en krenten over.
En voor de zoveelste maal ben ik het garnituur vergeten te fotograferen: het groen, de krenten en de balsamicocrème.

Recept van Libelle België

Geen opmerkingen:

Een reactie posten