Pagina's

donderdag 22 september 2011

Komkommer- rode ui- peterselie en feta salade





Ingrediënten:
1 grote komkommer, met dunschiller reepjes schil verwijderd.
¼ rode ui of meer, in heel kleine stukjes (eventueel even in koud water gelegd voor minder scherpe smaak)
½ cup gehakte platte peterselie
¼ cup verkruimelde feta kaas
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
Versgemalen peper
Eventueel zwarte olijven

Bereiding:
  • Snij de komkommer over de lengte in de helft en verwijder het zaad.
  • Snij nogmaals in de lengte door en snij in blokjes.
  • Meng de komkommer met de ui, peterselie, olijfolie en citroensap.
  • Strooi de feta erover en maal er peper over.
Deze salade vond ik lekkerder dan ik had verwacht.
De volgende dag was hij nog lekker, dus je kunt hem gerust van tevoren klaarmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten