Ingrediënten:
Kabeljauwhaasjes (uit de diepvries)
Olijfolie
Scheut witte wijn
Ui in stukjes
Citroen in partjes
Peterselie
peper en zout
1 verpakking Frutti di Mare all'olio (diepvries)
1 teentje knoflook
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200C
- Leg de haasjes in een ovenschaal en besprenkel ze met de overige ingrediënten, behalve met de frutti di mare.
- Controleer na 30 à 35 minuten op gaarheid.
- Verwarm in de tussentijd de de diepgevroren Frutti di Mare circa 7-10 minuten bij een middelhoge temperatuur met een fijngesneden knoflookteentje in een pan met anti-aanbaklaag .
- Dresseer de kabeljauwhaasjes op een bord, verdeel er de Frutti di Mare over met een lepeltje saus en serveer de rest van de saus er apart bij.
Gegeten met een salade en de witte boontjes.
Salade met kropsla, lof, radijs, lente-ui, kappers, gedroogde tomaten en een citroenvinaigrette naar recept van Ottolenghi |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten