Ingrediƫnten:
150 g roomkaas
1 eetl. kappertjes
5 zoetzure augurkjes, in zeer kleine blokjes
Kerriepoeder
zout en peper
200 g beenham in dunne plakjes
(Veld)sla
2 eetl. olijfolie
1 eetl. witte balsamicoazijn
Bereiding:
- Roer de roomkaas goed los in een grote kom. Schep hier de kappertjes, augurkjes en kerrie door. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg 4 plakken ham dakpansgewijs naast elkaar op een stuk vershoudfolie.
- Schep het roomkaasmengsel in het midden en rol de plakken ham met behulp van de folie stevig op. Draai de folie eromheen en laat de rol een uur of langer opstijven in de koelkast (dit kan een dag van tevoren)
Gebaseerd op een recept uit 'Boodschappen'
Nou, dat gebeurt niet vaak dat je een recept uit het blaadje van de supermarkt maakt! Ik toevallig ook gisteren. Komt binnenkort op de blog.
BeantwoordenVerwijderen