Pagina's

zaterdag 5 mei 2012

Lamskoteletten met salie en citroen

Lamskoteletjes met salie en citroen,
lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel.
Ingrediƫnten:
Lamskoteletjes
1 grote citroen
olijfolie
salie, 1 groot of 2 kleine blaadjes per kotelet
zout
Zwarte peper
Bereiding:
  1. Snij de citroen in dunne plakjes, net zoveel als er koteletjes zijn.
  2. Verhit olie met de salieblaadjes in een grote koekenpan.
  3. Bak de koteletjes ca. 2 minuten per kant op hoog vuur. Zet het vuur lager en bak ze nog ca. 2 minuten per kant.
  4. Voeg tegen het eind van de baktijd de plakjes citroen toe. Laat de citroen warm worden en zet het vuur uit.
  5. Breng op smaak met royaal versgemalen peper.
Uit: La Cucina Italiana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten