Ingrediënten:
2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden
3 uien, gesnipperd
1 groene paprika, in blokjes gesneden
1/2 fles tomatensaus voor pasta
400 gr hele tomaten uit blik
1 teentje knoflook, grof gehakt
1 tl paprikapoeder (bij voorkeur van gerookte paprika)
450 gr garnalen, gepeld
zout en peper
schil van 1 citroen
Bereiding:
- Zet alle ingrediënten, behalve de garnalen, op in een pan met zware bodem, op een half gedraaide pit, of in een slowcooker, die op de hoogste stand staat. Kook alles 2 uur.
- Voeg de garnalen toe en draai het vuur lager of zet de slowcooker op de laagste stand. Stoof alles 45 minuten.
- Strooi er voor het opdienen nog wat paprikapoeder en reepjes citroenschil over.
Geef gekookte rijst bij dit gerecht.
Recept uit Koken met plezier - Slow cooking.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten