Ingrediënten voor 4 pers.
2 varkenshaasjes
40 gr Feta
4 plakken Parma- of Serranoham
blaadjes salie
Bereiding
- Snij elk haasje in vieren en druk de stukken een beetje plat met de vlakke hand.
- Maak met de punt van een mes een gaatje in het midden van elk stukje varkenshaas.
- Stop in de ruimte een blokje feta van ongeveer 1 cm
- Druk op elk stukje vlees een half plakje ham.
- Schenk wat olijfolie in en koekenpan en bak eerst de hamkant van de stukjes vlees knapperig, draai daarna om.
- Voeg op het eind een paar blaadjes salie aan het braadvocht toe.
Hierbij heb ik ouderwetse spinazie à la crème gegeten, en dat was best wel lekker.
Ingrediënten
Verse spinazie
roomboter
crème fraîche
Bereiding
- Roerbak de spinazie tot de blaadjes zacht zijn.
- Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en doe ze terug in de pan met een klontje roomboter.
- Voeg er een paar scheppen crème fraîche bij en laat inkoken tot al het vocht verdampt is.
- Voeg eventueel wat gemalen nootmuskaat toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten