Pagina's

maandag 23 december 2013

Kabeljauw met pompoensaus


Ingrediƫnten:
500 gr kabeljauwfilet of andere witvis
200 gr gepelde garnalen
1 ui
1/2 rode paprika in piepkleine blokjes
2 teentjes knoflook in plakjes
1 Spaans pepertje, groen of rood in fijne ringetjes
1 el gemengde tuinkruiden, bijv. tijm, rozemarijn basilicum, salie, peterselie
zout en peper

Bereiding:

  1. Laat de pompoensaus weer aan de kook komen.
  2. Bestrooi de vis lichtjes met meel en bak in de koekenpan lichtbruin. Haal uit de pan.
  3. Doe de fijngehakte ui, knoflook, paprika en pepertje in de pan en bak deze groentes gaar. Voeg de garnalen toe bak ze in 2 minuten roze. Roer de tuinkruiden door het mengsel
  4. Leg de vis terug in de pan en warm even door.
  5. Als je hebt, bestrooi dan het gerecht met piment d'espelette.


Bron: een beetje van smulweb


Geen opmerkingen:

Een reactie posten