Ingrediënten:
4 el olijfolie met (knoflook-chilipeper)
1 el balsamicoazijn
4 eieren
200 g peultjes
4 Tasty Tom tomaten (elk in 6 parten)
2 el zwarte olijven (zonder pit, in plakjes)
3 el verse basilicum (in reepjes)
4 el olijfolie met (knoflook-chilipeper)
1 el balsamicoazijn
4 eieren
200 g peultjes
4 Tasty Tom tomaten (elk in 6 parten)
2 el zwarte olijven (zonder pit, in plakjes)
3 el verse basilicum (in reepjes)
Bereiding:
- Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
- Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
- Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Recept AH
Geen opmerkingen:
Een reactie posten