Pagina's

vrijdag 21 februari 2020

Mosselen à l'escargot



Mosselen met slakkenboter, dat is lang geleden, vergeten mosselen kan je wel zeggen. En het is zo lekker en zo makkelijk met een restje mosselen van de vorige dag heb je een zo een retro voorgerecht. Gelukkig had ik de slakkenschaaltjes nog 😃 .

Ingrediënten:
  • Gekookte mosselen, schelpen verwijderd, of als je geen schaaltjes hebt, laat je de onderste schelp zitten.
  • Boter
  • Knoflook
  • Zout
  • Peterselie
Eventueel:
  • Geraspte kaas
  • Paneermeel


Bereiding:
Leg op elke mossel in de schelp of op de mosselen in het slakkenschaaltje (ik heb er twee in een holletje gedaan) een lepeltje kruidenboter. Zet ze ca. 4 minuten onder de ovengrill.
Je kunt er eerst nog geraspte kaas met paneermeel over strooien en laten gratineren.
Eet met stokbrood.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten