Ingrediƫnten:
300 gr linzen
2 tomaten
2 knoflooktenen
peterseliestelen
laurierblaadje
salie
2 el rode wijnazijn
olijfolie
50 gr wortel
50 gr ui
50 gr bleekselderij
Dunne worstjes om te grillen
- Kook de linzen met 2 tomaten, knoflookteen, peterseliestelen en salie voor driekwart gaar. Giet de linzen af, maar bewaar wat van het vocht.
- Verwijder de kruiden en de tomaten. Prak de tomaten en knoflook fijn.
- Bak de in de kleingesneden wortel, ui en bleekselderij in wat olijfolie.
- Voeg de linzen met de fijngemaakte tomaat en knoflook en wat vocht weer toe en laat gaar worden.
- Maak af met peper en zout, de wijnazijn en twee keer zoveel olijfolie.
- Schik er de gegrilde worstjes over.
Moet ik nog linzen meenemen uit Frankrijk ?
BeantwoordenVerwijderen