Een heel smakelijk recept, geheel gemaakt met Lidl producten uit de Italiaanse weken.
In het oorspronkelijke Italiaanse recept maak je het van een
restje risotto, aangelengd met wat bouillon. Italianen verrichten wonderen met
restjes risotto zoals de Arrancine, de Suppli al telefono, Croccante riso
al salto (knapperig gebakken risottokoek) en natuurlijk een Frittata, want die maken ze overal van.
Ingrediënten:
Een restje risotto of een snel risotto zoals Risotto Carnaroli with mushrooms van Lidl
Eventueel nog een klont boter
Eventueel nog een klont boter
Tomino kaasjes (klein zacht kaasje van koemelk, dat meestal gebakken of gegrild wordt).
Bereiding:
Snijd een kapje af van de kaasjes. Hol het kaasje voorzichtig uit.
Bereid de risotto en meng er de boter en de uitgelepelde tomino door.
Vul de kaasjes met de risotto en zet ze nog 3 minuten in een oven op 180C.
Was erg lekker èn erg machtig.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten