Mijn zus at dit bij kok Marco Mario Vercellonete, vond het zo lekker dat ze met behulp van de juiste connecties het recept van hem wist te ontfutselen.
Ingrediënten:
- sinaasappels
- ansjovisfilets in olie
- bosui
- ontpitte zwarte olijven
- kappertjes
- peterselie
- marjolein
- zout
- olijfolie
- witte wijnazijn
Bereiding:
- Snijd de bosui in dunne plakjes en marineer ze 1 uur in de azijn
- Schil de sinaasappels dik, verwijder ook de witte huid.
- Snijd de sinaasappels in plakjes
- Snijd de olijven in kleine stukjes, evenals de kappertjes en peterselie.
- Schik de sinaasappelschijfjes op een bord en voeg een beetje zout toe.
- Garneer de plakjes met de bosui, ansjovisfilets, olijven, kappertjes, oregano, peterselie en olijfolie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten