Ingrediënten:
1 ui
1 teentje knoflook
250 gr of meer gare kastanjes (uit vacuüm, niet van die gezoete uit blik)
1 bosje groene asperges
zonnebloemolie
zout
versgemalen peper
150 gr gedroogde cranberries
Bereiding:
- Week de cranberries in warm water.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de kastanjes in vieren.
- Breek de kontjes van de asperges en snijd de asperges in schuine plakken van circa 1 cm.
- Verwarm de wok op hoog vuur tot hij begint te walmen.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de asperges circa 1 minuut. Voeg de ui en knoflook toe en bak kort mee.
- Voeg de kastanjes en cranberries toe en wok circa 3 minuten mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
1 opmerking:
Lijkt me ook wel wat, makkelijk, vlug klaar en vegetarisch !
Een reactie posten