Ingrediënten:
500 gr kabeljauwfilet of andere witvis
200 gr gepelde garnalen
1 ui
1/2 rode paprika in piepkleine blokjes
2 teentjes knoflook in plakjes
1 Spaans pepertje, groen of rood in fijne ringetjes
1 el gemengde tuinkruiden, bijv. tijm, rozemarijn basilicum, salie, peterselie
zout en peper
- Laat de pompoensaus weer aan de kook komen.
- Bestrooi de vis lichtjes met meel en bak in de koekenpan lichtbruin. Haal uit de pan.
- Doe de fijngehakte ui, knoflook, paprika en pepertje in de pan en bak deze groentes gaar. Voeg de garnalen toe bak ze in 2 minuten roze. Roer de tuinkruiden door het mengsel
- Leg de vis terug in de pan en warm even door.
- Als je hebt, bestrooi dan het gerecht met piment d'espelette.
Bron: een beetje van smulweb
Geen opmerkingen:
Een reactie posten