Ingrediënten:
4 rode paprika’s
200 gram halloumi (grillkaas uit Cyprus)
½ rode chilipeper (fijngehakt)
1 eetlepel citroensap
1 theelepel oregano
4 zwarte olijven (fijngehakt)
1 eetlepel citroenrasp
1 theelepel gehakte bieslook
Slagerstouw
Bereiding:
- Grill of rooster de paprika tot ze zacht zijn. Maak ze schoon en snij ze in repen.
- Leg een plakje halloumi in het midden van elke reep.
- Maak de dressing van de chilipeper, citroensap, oregano, olijven en bieslook, peper en zout.
- Week vier stukjes keukentouw in wat water. Maak een pakketje van de paprikarepen, de dressing en halloumi. Maak ze vast met een touwtje
- Grill de paprika's op de BBQ of in de grillpan tot de kaas begint te smelten. Serveer de pakketjes warm.
Recept uit Olive Magazine
Geen opmerkingen:
Een reactie posten