Een aardappelsalade met een luxe uitstraling door toevoeging van de gerookte forel.
Ingrediënten:
6 aardappelen
60 ml olijfolie
2 el witte wijnazijn
2 tl Dijon mosterd
2 el dille
250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
60 gr rucola of kiemgroente
2 x 170 gr gerookte forelfilets,in grove stukken gescheurd
Bereiding:
- Kook de aardappelen 12-15 minuten in een pan kokend water. Giet af en spoel ze af onder koud water. Pel de aardappelen.
- Klop de vinaigrette: doe de olijfolie, azijn en mosterd in een slakom. Snijd de aardappelen in plakjes van 1 cm en leg ze in de kom met de dille en de gehalveerde tomaatjes. Bestrooi met zout en peper en roer alles voorzichtig goed door.
- Serveer op een bord en verdeel er de rucola en stukjes forel over.
Was best lekker.
Recept Delicious Australia
Geen opmerkingen:
Een reactie posten