vrijdag 30 juli 2021

Tapas met Geitenkaas, Basilicum en Zongedroogde tomaten


 Ingrediënten / voor 12 stuks:

12 kleine sneetjes granenbrood

150 g verse geitenkaas

volle eetlepel citroensap

1 theelepel gehakte verse basilicum

12 verse basilicumblaadjes

6 zongedroogde tomaten

Balsamico azijn of  crema di balsamico


Bereiding:

Rooster je sneetjes granenbrood. Meng in een slakom de verse geitenkaas met de citroen en de fijngehakte basilicum. (Of koop zachte kruidengeitenkaas). Verdeel het geitenkaasmengsel royaal over je toast. Leg op elke toast een blaadje basilicum. Snijd je 6 zongedroogde tomaten doormidden, leg op elke toast een helft.

Bak ze 10 minuten in de oven op 210°C. Giet een beetje balsamicoazijn op de toast en prik er met een tandenstoker in. Om van te genieten in de zon.



Geen opmerkingen: