Ingrediënten:
1 meloentje
100 gr geraspte grana padano
200 gr bresaola of parmaham
rucola
1 tl mosterdpoeder
extravergine olijfolie
witte wijnazijn
eventueel maanzaad
Bereiding:
- Verdeel de kaas in 8 hoopjes en leg ze een met bakpapier beklede bakplaat. Druk ze plat en plaats ze ca. 5 minuten, of tot ze een bruin randje krijgen, in een op 220C voorverwarmde oven.
- Maak de dressing door de mosterdpoeder te vermengen met 1 el azijn en daarna beetje bij beetje, zoals bij mayonaise, al kloppend de olie toe te voegen.
- Snijd de meloen in schijven en verwijder pitten en schil.
- Een kaaskoekje
- De bresaola of Parmaham
- Dunne schijfjes meloen
- Rucola
- Dressing
- Kaaskoekje
De volgende keer voeg ik wat maanzaadjes aan de kaas toe, zoals Lorraine Pascale dat deed bij haar Parmezaan-poppy seed lollipops op de BBC.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten