Uit Nigella Express, dus geen moeite, wel lekker. Ik had hier lams- en kippen merquezes van de Marokkaanse slager en chorizo worstjes van de Spaanse marktkraan. Ik at er Turks brood bij.
Ingrediënten
8 merguezworstjes of andere pikante worstjes (ongeveer 350 g)1 (225g) blok halloumi kaas1 (225g) potje boven het vuur geroosterde paprika's1 eetlepel knoflookolie
Bereiding:
1) Verwarm de oven voor op 220 graden C. Leg de worstjes op een bakplaat met een lage rand (dit maakt de bereidingstijd korter).
2) Snijd de halloumi in plakjes van 0,5 cm en leg ze op en rond de worstjes.. Haal de paprika's uit de pot en verdeel ze ook rond de worstjes en kaas, snij ze in kleinere plakjes. Besprenkel ze dan met de olie.
3) Bak 15 tot 20 minuten, tegen die tijd moeten de worstjes bruin zijn en de kaas op sommige plekken gekleurd.
Recept uit Nigella Express van Nigella Lawson
Geen opmerkingen:
Een reactie posten