Ingrediënten:
Dressing:
1 sjalot
4 el olijfolie
1 el sesamolie
2 el azijn
2 tl mosterd
2 tl ketjap manis
2 tl honing
Salade:
400 g ossenhaaspuntjes
150 g sugarsnaps
1 rode ui
1 rode paprika
100 g gemengde sla
60 g semi-gedroogde tomaatjes
Peper en zout
Ingrediënten:
Bereiding:
Snipper de sjalot en doe in de beker van de staafmixer. Voeg 3 eetlepels olijfolie, de sesamolie, azijn, mosterd, ketjap en honing toe. Pureer tot een grove dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de ossenhaaspuntjes 2 minuten op hoog vuur. Voeg de sugarsnaps toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Snijd de ui in dunne ringen. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng de sla en tomaatjes erdoor en verdeel de salade over 4 borden. Verdeel de ossenhaas en sugarsnaps erover en besprenkel met de dressing.
Recept van Eat Me
1 opmerking:
Lijkt me lekker. Hier hebben ze geen "ossenstaartpuntjes", maar je kan natuurlijk gewoon een stukje mals rundervlees nemen.
Een reactie posten