Ingrediënten voor 2 personen:
Bereiding:
- Doe de eieren in een kom, en klop ze schuimig.
- Doe de chips erbij en schep voorzichtig om.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan, op niet te hoog vuur.
- Giet het eimengsel in de pan, en laat 1 minuut opstijven. Maak de randen met een spatel vrij.
- Leg een bord op de pan, draai pan en bord om, zodat de omelet op het bord glijdt.
- Verwarm weer wat olie in de pan, en bak nu de andere kant van de omelet, nog eens 20 seconden.
- Schep de omelet op een bord en kruid met gemalen peper.
Voor 2 personen:
6 eieren
70 gram aardappelchips
olijfolie
zwarte peper
6 eieren
70 gram aardappelchips
olijfolie
zwarte peper
2 opmerkingen:
Je bent me te snel af geweest. Was het te eten ?
Ik heb het eerlijk gezegd niet gegeten, maar mijn huisproever vond het wel lekker - toch heel anders dan de Spaanse aardappeltortilla.
(Ik heb zelf de muffins gegeten)
Een reactie posten