Ingrediënten:
- gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl)
- verse vijgen
- stokbrood
- krenten
- brie1
- rucola
- balsamicocrème
- olijfolie
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het stokbrood in 8 schuine sneetjes. Bestrijk ze met olijfolie. Rooster het brood 5 minuten in de voorverwarmde oven van 180°C of tot ze mooi goudbruin zijn. Snij de brie in 8 gelijke stukken, en de vijgen in kwartjes. Leg op elk sneetje stokbrood een plakje brie, 2 sneetjes eendenborst en een kwartje vijg.
- Druppel op elke toast wat balsamicocrème. Kruid met wat peper en strooi er de rucola en krenten over.
En voor de zoveelste maal ben ik het garnituur vergeten te fotograferen: het groen, de krenten en de balsamicocrème.
Recept van Libelle België
Geen opmerkingen:
Een reactie posten