Een receptje uit de Lidl recepten site. Ik heb het eerst gemaakt hoe het er staat, met een onafgebakken stokbrood. Zoals te verwachten was, bleef de onderkant zacht. De tweede keer heb ik het stokbrood eerst afgebakken, dan doorgesneden etc. Een smakelijke lunch, snel te maken.
Ingrediënten voor 2 personen:
- 1 Stokbrood
- 50 g champignons
- 50 g ham
- 1,5 el roomkaas
- 1 sjalot
- 1 el peterselie fijngesneden
- 1 el olijfolie
- zout en peper
Bereiding:
Snij de afbakstokbroden doormidden en besmeer deze met de roomkaas. Snij vervolgens de champignons, de sjalotjes en de ham fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het mengsel even en strooi er wat zout en peper over. Verdeel het champignonham-mengsel over het stokbrood. Rooster nu het afbakstokbrood 3 tot 4 minuten onder de grill. Garneer het met de peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten