Ingrediënten
- 1 focaccia met rozemarijn en zeezout afbakbrood (AH)
- 4 eetlepels tomatensaus (bakje of doosje pastasaus zoals Heinz tomato frito)
- 2 theelepels groene pesto
- 1 kleine rode ui in dunne halve ringen
- Eventueel mozzarella in plakjes (maar net zo lekker zonder)
- 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de focaccia in ca. 10 minuten goudbruin. Haal uit de oven en laat even afkoelen.
Verwarm het tosti apparaat. Snijd intussen de ui in halve ringetjes, en mozzarella in plakjes.
Verdeel de focaccia in vier stukken. Snijd elk stuk open als een boek. Bestrijk de onderste helft met rode pastasaus en groene pesto. Bestrooi met ui. Beleg met mozzarella en bestrooi met de geraspte kaas. Klap de focaccia dicht.
Doe de stukken brood in het tosti apparaat en gril de tosti ca. 5 minuten tot de kaas is gesmolten.
Snijd de tosti diagonaal doormidden.
Idee van Jolande Vos
Geen opmerkingen:
Een reactie posten