Bij de tartiflette past goed deze eenvoudige groene salade
Ingrediënten
Bereiding:
- 1 handvol fijne sperziebonen
- 1 kropje little gem
- bindsla
- ½ komkommer
- 1 wortel
- 1 binnenste stengels van bleekselderij, gele blaadjes apart
- 1 handvol bladpeterselie
- Dressing naar keuze, zoals een simpele vinaigrette: 1 el wijnazijn, tl mosterd, peper en zout 3 el extra vergine olijfolie
Bereiding:
Top je sperziebonen, laat de puntjes eraan. Blancheer de bonen in kokend, gezouten water gedurende 3 tot 4 minuten, laat ze uitlekken en laat ze afkoelen.
Scheur, was en droog ondertussen de blaadjes van de little gem en bindsla.
Schil de komkommer en wortel. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer en wortel in dunne plakjes. Snijd het bleekselderijhart in de lengte fijn.
Meng voor het serveren alle ingrediënten, voeg genoeg van je favoriete dressing toe.
Recept uit Cook with Jamie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten