donderdag 19 mei 2016

Sperziebonen met knoflook en peterselie





'Weet je welk recept ontzettend vaak wordt aangeklikt? vroeg mijn zus van leblogdeclementine. Je zult het niet geloven maar het zijn de simpele sperziebonen met knoflook en peterselie zoals we die meestal maken.'
Nou, dan zal ik het ook maar plaatsen.


Ingrediënten:
sperziebonen
olijfolie
knoflook
peterselie.

Bereiding:
Kook de sperziebonen, giet ze af, zet de pan terug op het vuur, schuif de sperziebonen naar de zijkant, giet er wat olijfolie in, pers er een knoflookteentje boven, verwarm en roer er de sperziebonen door met de peterselie. Klaar.

2 opmerkingen:

Clementine zei

Ben benieuwd of jij er ook zoveel mensen op krijgt

hugo zei

Wat een geweldig simpel, maar ongetwijfeld zeer lekker recept!
Dit ga ik zeker eens doen, alleen vraag ik me af in combinatie met wat.
Ik vermoed dat het zeer goed combineert met een gegrilde ribeye en gebakken aardappelpartjes met rozemarijn en e.v.t. knoflook en/of aílolie/citroen-safraanmayonaise.