Van alle restjes en niet gebruikte ingrediënten van de Kerst deze (bijna vegetarische) ovenschotel gemaakt.
Ingrediënten:
250 gram spruitjes
1 kleine selderijknol, in blokjes
1/2 doosje champignons
pakje magere gerookte spekjes
1 ui, gesnipperd
boter
paneermeel
geraspte kaas
Bereiding:
- Doe de spruitjes en de knolselderij in een pan kokend water en kook ze een minuut of 8.
- Bak de champignons even vlug aan met wat tijm en leg opzij.
- Bak in hetzelfde koekenpannetje de reepjes spek, doe de ui erbij en laat even stoven tot de ui glazig is.
- Meng de uitgelekte groenten met de andere ingrediënten, maak op smaak met peper, zout, nootmuskaat.
- Doe over in ovenschaal, bedek met een mengsel van paneermeel en geraspte kaas.
- Schuif in de het oven zodat de kaas smelt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten