Een snel en lekker recept voor een biefstukje:
Ingrediënten voor 4 pers.:
450 gr mager rundvlees
160 gr stevige vleestomaat
120 gr rode ui
verse rode peper
munt
peterselie
extravergine olijfolie
zout
Voorbereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de ui en tomaat in parten. Hak 1 rode peper, 5 blaadjes munt en een bosje peterselie fijn.
Bereiding:
- Verhit 4 el olie in een koekenpan en fruit de ui en de rode peper ca. 1 minuut.
- Voeg de tomaat en de gehakte kruiden toe en meng de groenten door elkaar.
- Haal de groenten uit de pan en zet ze apart.
- Bak het vlees op hoog vuur in dezelfde pan naar smaak (rare, medium of well done).
- Doe de groenten terug in de pan. meng het geheel door elkaar, breng op smaak met zout en serveer.
Uit la Cucina Italiana: bocconcini di manzo in padella.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten