~
Ingrediënten :
5 takjes tijm
5 takjes salie
0.5 bos rozemarijn
0.5 bos oregano
2 Varkenshaasjes
3 el mosterd
1 el boter
3 el aceto balsamico
olijfolie
Bereiding:
Verwarm de oven voor
op 180 ºC.
- Ris de tijm, salie, rozemarijn en oregano en hak de kruiden fijn.
- Bestrooi de varkenshaasjes met een beetje zout en versgemalen peper en smeer in met de mosterd. Rol de varkenshaasjes door de gehakte kruiden zodat de kruiden egaal verdeeld zijn.
- Laat de boter smelten in een koekenpan. Bak de varkenshaasjes om en om circa 3 minuten en blus af met de aceto balsamico.
- Haal het vlees uit de pan en leg in een ovenschaal. Braad het vlees in de oven in circa 10 minuten rosé.
- Haal het vlees uit oven en leg op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Laat circa 5 minuten rusten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten