zondag 24 mei 2015

Raapstelen frittata





Ingrediënten:
1 bosje raapstelen
6/8 eieren
1 sjalotje
1 handje doperwten - mag uit de vriezer
rozemarijn kruiden
4 verse munt blaadjes
40 gr geraspte kaas ( parmezan ) - of pecorino 



Bereiding:

  1. Maak de raapsteeltjes goed schoon en verwijder de worteltjes.
  2. Ontdooi wat doperwten in een bakje heet water.
  3. Bak het sjalotje aan met de olie en de rozemarijn en voeg de raapsteeltjes toe. Voeg de doperwten en het munt toe.
  4. Kluts de eieren de kaas, peper en zout en voeg deze toe aan de groenten.
  5. Laat het ei stollen en draai het om ( leg een bord op het ei en draai de pan om)
  6. Bak de andere kant van het ei in een paar minuten gaar.


Recept van Roos Puur, of eigenlijk van haar vriend die kok is in Huis ter Duin.

Geen opmerkingen: