Niets bijzonders, maar wel een idee voor een snelle koolhydraatarme lunch. Het is een ovenschoteltje en als je een magnetron op je werk hebt, gaat het ook. Weer eens iets anders dan een zak sla en een blikje tonijn. 's Morgens de feta - tomaat - oregano, eventueel chilipeper en olijfolie in een bakje doen en tussen de middag in de magnetron zetten.
Ingrediënten:
100 g feta (1 plak)
½ tomaat
½ koffielepel pittige chilipeper, fijngesneden
oregano (vers of gedroogd)
olijfolie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Spoel de feta goed onder stromend water. Leg de plak in een vuurvast
schaaltje. Leg er stukjes tomaat op en de chilipeper. Kruid met flink wat
oregano en giet er een goeie scheut olijfolie over.
Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven. Of in de magnetron tot de feta een beetje zacht wordt.
Recept uit
Geen opmerkingen:
Een reactie posten