Lekker bij chips, bij vlees, bij alles |
Ingrediënten:
3 grote rode paprika’s
4 teentjes knoflook
50 gr. walnoten
¾ tl gemalen komijn
volle eetlepel granaatappelmelasse
1 kleine ui
zout
¼ cup olijfolie
Bereiding:
- Doe de walnoten in een schaaltje, giet er water over en laat een uur weken.
- Pel de knoflooktenen, hak ze en doe ze over in een vijzel met zout en vijzel fijn.
- Gril de paprika’s tot zwart en maak ze schoon.
- Maak de ui schoon en snij in grote stukken.
- Plaats alle ingrediënten in de keukenmachine of hakmolen. Laat draaien tot een dikke massa, maar niet te glad. Proef, doe over in een schaaltje en zet afgedekt in de koelkast.
Gegeten met Libanees brood en een restje rollade. |
Ik heb in dit recept 1 paprika geroosterd en 2 geroosterde paprika's uit pot genomen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten