Halloumi met za'atar en tomaatjes |
Ik had nog een stukje halloumi over van de linzen. Meestal gril ik de halloumi, maar deze keer heb ik wat za'atar losgeroerd in wat olijfolie en daarin de kaas gedoopt. Op zacht vuur gebakken, samen met wat doorgesneden tomaatjes. Op deze manier 'piepte' de kaas niet tussen de tanden. Ik ben er trouwens nog steeds niet achter waarom de halloumi de ene keer piept en en de andere keer niet.
Een ander stukje heb ik in de hete grillpan gelegd. Het korstje was wel lekkerder, de halloumi bleef steviger maar had neiging tot 'piepen'.
1 opmerking:
Ja vanwege dat piepen ben ik niet zo gek op halloumi. Hetzelfde heb ik met perche (een of andere vis uit de Nijl, ik ken de hollandse naam niet) een naar gevoel aan mijn tanden, zo glazerig, ik kan het niet zo goed omschrijven.
Een reactie posten