Ingrediënten:
Kwarteleitjes
Snoeptomaatjes
en voor ertussen: naar keuze olijven, pesto, gefrituurde salieblaadjes, basilicum, ansjovispasta.
Kook de kwarteleitjes. Als ze erg vers zijn, zijn ze moeilijk te pellen en is dit de methode.
Snij de eitjes en de tomaatjes doormidden en rijg aan de prikker een tomaatje, dan iets ertussen en vervolgens een half eitje.
En het mannetje op de foto hierboven is Pitouflet, de Frans-Catalaanse mascotte, in traditionele kleding.
Foto genomen door mijn zus gedurende een dorpsfeest in Cabestany, bij Perpignan Les 5es "Diades Catalanes" de Cabestany
Snij de eitjes en de tomaatjes doormidden en rijg aan de prikker een tomaatje, dan iets ertussen en vervolgens een half eitje.
En het mannetje op de foto hierboven is Pitouflet, de Frans-Catalaanse mascotte, in traditionele kleding.
Foto genomen door mijn zus gedurende een dorpsfeest in Cabestany, bij Perpignan Les 5es "Diades Catalanes" de Cabestany
Geen opmerkingen:
Een reactie posten