dinsdag 25 juni 2013

Krokante ham en kaas cups uit de muffinvorm


Makkelijk als je voor veel mensen een eitje moet bakken. En het is een lekker eiwitrijk low-carb ontbijt.

Ingrediënten:
1 plak ham p.p.
1 ei p.p.
Optioneel tuinkruiden, tomaat, geraspte kaas, lente-ui

Bereiding:
  1. Vet de muffinvorm in.
  2. Bekleed elk kuiltje met een plak ham.
  3. Doe er eventueel wat kaas of tomaat op.
  4. Breek er een ei over.
  5. Laat de eieren in een voorverwarmde oven op 180C in ca 12 - 15 minuten stollen.
  6. Garneer met de tuinkruiden. 
Recept uit de Huffington post






1 opmerking:

Clementine zei

Waar zo'n muffin vorm al niet goed voor is. Is zag ook een recept op de tv van Lorraine Pascal. Ze deed halve uitgeholde citroenen in een muffinvorm en vulde ze met een vloeistof met gelatine. Zo bleven ze mooi rechtop staan tot het mengsel stijf was.