woensdag 4 september 2013

Malse varkenshaasjes met mosterd en kruiden

~
Ingrediënten:
 5 takjes tijm
5 takjes salie
0.5 bos rozemarijn
0.5 bos oregano
2 Varkenshaasjes
3 el mosterd
1 el boter
3 el aceto balsamico
olijfolie
  
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  1. Ris de tijm, salie, rozemarijn en oregano en hak de kruiden fijn. 
  2. Bestrooi de varkenshaasjes met een beetje zout en versgemalen peper en smeer in met de mosterd. Rol de varkenshaasjes door de gehakte kruiden zodat de kruiden egaal verdeeld zijn. 
  3. Laat de boter smelten in een koekenpan. Bak de varkenshaasjes om en om circa 3 minuten en blus af met de aceto balsamico. 
  4. Haal het vlees uit de pan en leg in een ovenschaal. Braad het vlees in de oven in circa 10 minuten rosé. 
  5. Haal het vlees uit oven en leg op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Laat circa 5 minuten rusten.
Recept Filetto di maiale van Giovanni Carminita uit 24kitchen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen