maandag 4 juni 2018

Mini Croque Monsieur met Mortadella


Ingrediënten:
80 gram boter
60 gram gorgonzola dolce
olijfolie extra vergine
8 sneetjes casinobrood
80 gram mortadella
Eventueel bieslook om te 'verpakken'

Bereiding:

  1. Haal de gorgonzola tijdig uit de koelkast en bestrijk hiermee de sneetjes brood. Leg daarop een plak mortadella en knip de mortadella langs de rand van het brood bij, of sla de randen naar binnen. Bedek met een tweede snee brood en druk aan. Snij ze met een scherp mes in vieren.
  2. 'Verpak' ze eventueel met een stengel bieslook, of zet er een prikker in.
  3. Verwarm de boter en een straaltje olijfolie in de pan tot het schuimt. Leg de mini croques monsieur erin en bak ze op middelhoog vuur goudbruin in een minuut per kant. 

Serveer ze warm.

Recept Donna Moderna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten