woensdag 7 juli 2021

Gevulde Tomaatjes uit de oven

 


Ingrediënten voor 4 pers.

16 kleine trostomaten of cherry-/kerstomaatjes 
1 eetlepel olijfolie
2 ansjovisfilets (fijngesneden)
1 eetlepel kappertjes
0.5 bosje peterselie (fijngehakt)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
50 gram boter

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd het bolle kapje van de tomaatjes en schep met een theelepel de zaadjes eruit. Gooi de zaadjes niet weg. Zet de tomaatjes in de ingevette ovenschaal.

Meng de zaadjes met de ansjovis, kappertjes, peterselie en knoflook en vul de tomaatjes hiermee. Leg op elk tomaatje een klontje boter en bak circa 15 minuten in het midden van de oven. 

Recept uit Boodschappen



Geen opmerkingen: