Mijn zus was na nogal kritisch te zijn geweest op het apparaat wel heel lovend over de zalm die ze daarin bereid had. En inderdaad, ik ben het met haar eens.
Ingrediënten voor 1 persoon:
- 1 zalmfilet
- 1 el citroensap
- ½ tl extra vergine olijfolie
- ¼ tl sojasaus
- ½ tl geplette knoflook
- 1/8 tl zout
- 1/8 tl zwarte peper
- 1/8 tl paprikapoeder
- ½ el gehakte dille
Bereiding:
Meng in een kom het citroensap, de olijfolie, de sojasaus en het knoflookteentje
Doe de zalmfilet in de kom en draai hem om zodat alle kanten bedekt zijn met de marinade
Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met paprika
Verwarm de friteuse voor.
Doe de zalm in het apparaat en kies het visprogramma
Bak ongeveer 6 tot 8 minuten, afhankelijk van de dikte van de filet
Bestrooi de zalm met dille en serveer.
Gegeten met salade met asperges en kwarteleitjes
1 opmerking:
Leuk dat je het recept getest hebt. Ik ben op zoek naar andere recepten met de airfryer. Ik heb er een paar op mijn to do list staan. Heb jij nog een reaktie ontvangen van Mieke die onze blogs ontdekt had ?
Een reactie posten