dinsdag 11 oktober 2011

Omelet met feta en kerstomaatjes


Ik zag het recept van de Strapatsada en ik had er gelijk zin. Maar ten eerste zijn hier helaas geen zongerijpte soeptomaten en tweede had ik geen half uur de tijd. Dus snel deze 'valse' strapatsada gemaakt.

Ingrediënten:
3 eieren
(gedroogde) oregano
munt
feta
kerstomaatjes

Bereiding:
Klop de eieren met water los en voeg de kruiden toe.
Bak hier een omelet van en als de bovenkant nog een beetje vochtig is, de tomaatjes en feta erover verdelen.
Deksel erop en ook de bovenkant gaar laten worden.

Jammer dat de kerstomaatjes aan de zure kant waren. Raar woord trouwens, kerst-omaatjes.


1 opmerking:

Clementine zei

Tja die omaatjes. Het was beslist lekkerder geweest met rijpe tomaten. Als die er niet zijn kan je beter een blik tomaten nemen. Daar zijn alle koks het geloof ik over eens. Ik vond de combinatie menthe en feta erg lekker.